Verkkokauppa fishtank.fi on avattu! Kasvavaan valikoimaamme lisäämme tuotteita sitä mukaa kun tilauksia vielä saadaan varastolle. Tuotekuvia ja -kuvauksia kehitämme myös – tuore juuri julkaistu ulkoasu on vielä raakile ja tulee käyttäjäystävällisemmäksi.

Tulemme panostamaan merivesipuolen tuotteiden tarjontaan.

Tuomme maahan Blau Aquaristicin tuotteita Espanjasta. Blaun nanoakvaariot ovat tuttuja jo vuosien takaa omasta harrastuksesta ja tyytyväisyys tuotteisiin johti siihen että valikoima on nyt kaikkien suomalaisten harrastajien saatavilla. Kauttamme onnistuu tilata ja ostaa akvaariot pienimmistä 13 litran nanoista isoihin 540 litran merivesialtaisiin. Blau Aquaristicin tuotevalikoimaan pääsee tutustumaan heidän sivuiltaan. Seuraavan tilauksen teemme tammi-helmikuun vaihteessa ja toimitukseen lisätään asiakkaiden yksilöllisiä tilauksia ja kokonaisuuksia. Saa olla siis yhteydessä asian tiimoilta 🙂

Verkkokaupan lisäksi meillä on pieni varasto / noutopiste Seinäjoella. Tämä mahdollistaa tuotteiden ilmaisen noudon noutopisteen aukioloaikoina. Noutokauppa onnistuu laittamalla sähköpostia tai viestiä Facebookin kautta ja sopimalla ajasta jolloin olemme paikalla. Meihin voit olla yhteyksissä matalan kynnyksen mentaliteetilla eli jos sinulla on jotakin kysyttävää, ethän epäröi laittaa viestiä!

Terveisin, Alan & Ville