Olemme jo somekanavissa hehkuttaneet käynnissä olevaa muuttoamme. Heinäkuun loppupuolella alkanut urakka alkaa valmistua ja verkkokaupan toiminta laajenee enemmän myös kivijalkamyymälässä palvelemiseksi.

Virallisia myymäläkuvia ei ennen avajaisia julkaistakaan, mutta pientä vilkaisua kaaoksen keskeltä muuton alkuvaiheilta voi kuvista katsella. Olemme enemmän kuin tyytyväisiä siihen miten asiakkaat ovat ottaneet meidät vastaan. Pyrimme pelkän myymisen lisäksi tarjoamaan palvelua, kohtaamista ja vuorovaikutusta asiakkaillemme.

Uudet tilat antavat meille puitteet jossa voimme esitellä tuotteitamme kunnolla: asiakkaat pääsevät katsomaan akvaarioita ja tekniikkaa toiminnassa, miettimään altaiden aquascaping-ratkaisuja ja hakemaan inspiraatiota harrastukseensa. Avajaisten jälkeen tulemme tarjoamaan säännölisiä aukioloaikoja parina päivänä viikossa, tarkoituksena on että Fishtankista muodostuu matalan kynnyksen myymälä jonne on mukava ja helppo tulla!

Avajaisia vietetään lauantaina 15.9 klo 12-16.

Osoite on Tehtaantie 37 B 1, 60100 Seinäjoki. Parkkipaikkoja löytyy kiinteistön alueelta A-osan edustalta ja B-osan sivusta.

Tarjolla kahvia ja houkuttavia tarjouksia! Tervetuloa myös kauempaa!