Tropican kasvit saivat myymälässämme arvoisensa säilytyspaikan kun saimme ensimmäisenä Suomessa käyttöömme Tropican kasviviileäkaapin. Kaapin ansiosta kasvit säilyvät hyväkuntoisina huomattavasti pidemmän aikaa kuin aiemmin, varsinkin mihin kuluneen helteisen kesän aikana totuttiin. Myyntilupauksena Tropicalla on että kun kasvit saapuvat jälleenmyyjille niillä on myynti-ikää vähintään kaksi viikkoa. Viileäkaapin ansiosta säilyvyys paranee merkittävästi. Tämä on myymälän mutta myös asiakkaiden etu valikoiman pysyessä monipuolisempana pidempään. Myös me harrastajina arvostamme kauniita, hyvinvoivia vehreitä kasveja.

Tropican kasvit myydään pakkauksissa joissa on kaasuja läpäisevä mutta kosteuden sisällä pitävä materiaali. Pakkausvaihtoehtoja on esimerkiksi yksittäispakatut kasvit (blister-pakkaukset) sekä purkit (1-2-Grow). Useiden kasvilajien 1-2-Grow -purkit sisältävät kasvia yllättävän suuren määrän joten näyttävänkin kasvipeitteen saa jo purkilla tai parila. Oheisten kuvien Alternanthera on kasvatettu yhdestä purkista. Kuvanottohetkellä kasvi on ollut akvaariossa noin kaksi kuukautta. Kasvi on 19 litraisessa altaassa, johon on lisätty perusravinnetta ja rautalisää. Vaikka Alternanthera on Tropican luokituksessa hoitovaativuudeltaan keskitason kasvi, se on menestynyt varsin hyvin myymälämme altaassa joka on ravinnelisiä lukuunottamatta ollut pienihoitoinen allas.

 

Verkkokauppamme valikoimassa olevat kasvit ovat vain osa niistä mitä myymälässämme tällä hetkellä löytyy. Valikoima elää ja muokkautuu usein. Jos mielit tiettyä kasvia voit kysyä valikoiman ajantasaisen tilanteen tai tulla myymälään katselemaan aukioloaikoinamme.