Meidän tarina

Fishtank.fi (Lakeuden Akvaariotarvike Oy) on 2017 perustettu perheyritys. Tämä ei ole tämän suvun ensimmäinen lemmikkieläin- ja eläintarvikealan kauppa, vaan niitä on ollut Englannissa vanhemmalla sisaruksella ja tädillä yhteensä kolme kappaletta. Liikkeissä työskenteli perhettä enemmänkin. Äidin ollessa liikkeellä töissä lapset pussittivat eläinten kuivamuonia ja osallistuivat tukkukäynneille ja saivat valita myyntiin tulevia kaloja. Tädin luona vietetyt hoitopäivät olivat päiviä kaupalla viettäen.
Akvaarioharrastus on seurannut mukana lapsesta saakka. Omia akvaarioita on pidetty ja hoidettu jopa 5-vuotiaasta lähtien. Ainoa tauko harrastuksesta oli kun Cindy Crawfordin VHS:n tahtiin jumppaaminen johti jalan kulkeutumiseen akvaarion lasin läpi, joka taas johti kokolattioamaton kutistumiseen. Vanhemmat eivät riemusta kiljuneet ja sekä jumppavideot että akvaariot olivat hetken pannassa.
Harrastus kuitenkin seurasi aikuisikään. Koulutyöksi alunperin tehty liiketoimintasuunnitelma omavalintaisesta kuvitteellisesta yrityksestä (Fishtank.fi) jäi pöytälaatikkoon, kunnes lopulta alkoikin muotoutua todellisuudeksi. Ennen lopullista päätöstä yrityksen perustamisesta ehti mm. Blaun pieniä nanoakvaarioita kulkeutua Espanjan lomilta käsimatkatavaroissa pari kappaletta omaan käyttöön. Pyrkimys visuaalisuuteen akvaarioita sisustaessa ja halu yhdistää harrastus työhön johtivat lopulta siihen loogiseen lopputulokseen että Fishtank.fi otettiin pöytälaatikosta ja herätettiin henkiin. Nyt voimme toteuttaa akvaarioharrastusta paitsi omissa akvaarioissa, myös mahdollistaa muiden harrastajien vision toteuttamisen tarjoamalla harrastuksen perustarpeita sekä hienoja akvaarioita.
Kiitos asiakkaillemme että olette osa meidän tarinaamme!