Nanoakvaariot ovat silmänruokaa. Niiden pieni koko mahdollistaa kuitenkin suuren nautinnon kun akvaarion maisemat tekee suunnitellusti. Pieneen kokoon ei mahdu mitä vain rompetta ja sälää, ja yksityiskohtien miettimisessä voi (ainakin meidän oman kokemuksen mukaan) mennä pitkästikin aikaa ja useita sommitelmayrityksiä.

Kun nano saa sisäänsä veden, hiekat, kasvit ja kalaston / eläimistön, alkaa se miellyttävin vaihe eli tehdystä työstä nauttiminen. Pienen koon vuoksi helposti sijoitettavat altaat voivat olla parhaimmillaan hyvinkin konkreettinen osa vaikkapa aamukahvihetkeä 🙂

Jutun kuva on asiakkaamme Annikin akvaariosta. Kuva teki meihin vaikutuksen ja pyysimme (ja saimme) luvan käyttää sitä ja näyttää miten upeita nuo ihan pienimmätkin akvaariot voivat olla! Kuvan akvaario edustaa pienintä malliamme, Blaun 13 litran akvaariota. Tuossa kaikki näyttää niin kivalta, valaistus ja pyöristetyt etukulmat sekä tukirankojen puute korostavat valoa ja läpinäkyvyyttä ja kasvien vihreyttä ja saavat katseen viipymään kuvassa pitkään.

Joisitko sinä aamukahvisi nanoa katsellen? Toivomme että voimme jatkossa esitellä muitakin asiakkaidemme akvaarioita. Laittakaa siis kuvia tulemaan! Omat allasprojektimme käynnistyvät muutaman kuukauden sisällä, tulevan muuton jälkeen. Niistä ainakin kuvasatoa on tulossa kun kevättä päästään pidemmälle.