Kasvit

Tilaukset jotka sisältävät kasveja, lähetämme aina MAANANTAISTA KESKIVIIKKOON! Tämä siksi että kasvit viettäisivät mahdollisiman vähän aikaa lähetyspakkauksissa. Paketit kulkevat lähes aina vuorokaudessa vastaanottajalle. Asiakkaan niin toivoessa voimme lähettää myös torstaisin kasvitilauksia. Otathan meihin yhteyttä jos näin toivot.

Lähetämme vain sellaisia myyntikuntoisia kasveja jotka kestävät lähetyksen. Kasveilla on kuntotakuu siihen päivään saakka kun paketti on noudettavissa. Mikäli asiakas ei nouda pakettia saapumispäivänä, Fishtank ei vastaa kasvien kunnosta.

Tropican 1 –  2 – Grow -akvaariokasvit ovat oiva tapa laajentaa omaa kokemusta ja tietämystä eri akvaariokasvien käytöstä. Eri vaativuusasteisiin luokitellut kasvilajit antavat osviittaa siitä missä harrastuksen vaiheessa mitäkin lajiketta uskaltaa kokeilla. Tarjoamme enimmäkseen kasveja joiden kanssa onnistut helposti saamaan uutta ilmettä akvaarioosi. 1-2-Grow -kasvit on kasvatettu Tropican omassa laboratoriossa, joka on steriili, levä- ja tuholaisvapaa joten kasvien mukana ei tule salamatkustajia!

Tropican blister-pakkaukset ovat kuin altaasta myytäviä ruukkukasveja, mutta kasvit tulevat tyylikkäissä yksittäispakatuissa hengittävissä ja kosteuden sisällä pitävissä pakkauksissa. Kasvit pysyvät tuoreena pakkauksessa pitkään.

Me säilytämme Tropican kasvit Tropican omassa viileäkaapissa jossa valo- ja lämpötilaolosuhteet on optimoitu kasvien säilyvyyden maksimoimiseksi!

Pottikasvit säilytetään omassa viherhuoneessa sumuttimien alla juoksevassa vesipedissä. Levättömät, tuoreet ja upeat kasvit suoraan uudesta viherkaapistamme!

Näytetään kaikki 99 tulosta