Ale!

Aquaflora Bucephalandra Wavy Green – In Vitro Cup

7,90  6,50 

Varastossa

Kuvaus

Aquafloran In Vitro cup -kasvit ovat kätevissä annoskupeissa. Yhdessä kupissa on riittoisa määrä kasvia, ja useimpia lajeja voi jakaa pariin istutusalueeseen yhden kupin kasvimäärällä.

Luonnossa Bucephalandra kasvaa usein kivissä ja puun juurissa tai ajopuun paloissa, joissa ja virroissa – se muistuttaa siinä ja hoidon tarpeessa anubiaita.

Bucephalandra ’Wavy Green’on helppo, hidaskasvuinen kasvi joka tyytyy vähäisempään valoon. Kaunis tiivis vaikutelma syntyy siitä että muodostaa sivuversoja trimmaamattakin. Vihreät lehdet ovat noin 2cm leveitä ja 5cm pitkiä, aaltoilevin reunoin. Pieniä valkoisia pilkkuja syntyy syvempiin lehtiin. Kasvin maavartta ei saa peittää istuttaessa, tämä mädättää kasvin.

HUOMIOITAVAA POSTITUKSESTA!

Tilaukset jotka sisältävät kasveja lähetämme maanantaista keskiviikkoon. Lähetämme tilauksesi valmistuessa seurantatunnuksen jolla voit seurata paketin kulkua. Takaamme kasvien hyvänä säilymisen paketin saapumispäivään saakka. Emme vastaa kasvien kunnosta jos lähetystä ei ole haettu sen saapumispäivänä.

Lisätiedot

Paino0.01 kg
Mitat6 × 5 × 5 cm