Aquaflora Gratiola viscidula – In Vitro Cup

7,20 

Varasto loppu

Kuvaus

Aquafloran In Vitro cup -kasvit ovat kätevissä annoskupeissa. Yhdessä kupissa on riittoisa määrä kasvia, ja useimpia lajeja voi jakaa useaan istutusalueeseen yhden kupin kasvimäärällä.

Gratiola viscidula on peräisin Pohjois-Amerikasta, ja se on suhteellisen uusi kasvi akvaarioharrastuksessa. Sen piikkimäinen ulkomuoto veden alla tekee siitä tunnistettavan ja antaa sille oman uniikin luonteen.

Kasvi on melko helppohoitoinen, se pitää hyvästä valaistuksesta. Hiilidioksidilisä edesauttaa myös kasvin hyvinvintia ja menestymistä. Säännöllisellä trimmauksella kasvi pysyy matalana, melkein mattomaisena. Se käy hyvin kuitenkin etu- tai keskialan puskamaiseksi kasviksi. Kasvin jokainen verso on 1-2cm leveä ja ne voivat kasvaa yli 10cm korkeiksi. Versot leviävät helposti muodostaen tiheän kokonaiskasvuston.

HUOMIOITAVAA POSTITUKSESTA!

Kasvien lähetys postissa on turvallista. Kasvit pakataan siten että ne eivät pääse taittumaan tai litistymään. Tilaukset jotka sisältävät kasveja lähetämme maanantaista keskiviikkoon. Lähetämme tilauksesi valmistuessa seurantatunnuksen jolla voit seurata paketin kulkua. Takaamme kasvien hyvänä säilymisen paketin saapumispäivään saakka. Emme vastaa kasvien kunnosta jos lähetystä ei ole haettu sen saapumispäivänä

Lisätiedot

Paino0.01 kg
Mitat8 × 8 × 8 cm