AquaFlora Vallisneria spiralis ’Leopard’

5,90 

Varastossa

Osastot: , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Leopard on isompi vaihtoehto Vallisneria spiralis -lajikkeista. Sillä on leveämmät ja paksummat lehdet ja nimensä mukaisesti sillä on täpliä ja vaakasuuntaisia raitoja. Leopard on nopeakasvuinen ja menestyy helposti kunhan saa kohtuullista valoa ja riittävästi ravinteita ja rautaa.

Akvaarion taka-alalle tai päätyseinustoille soveltuva kasvi kokonsa puolesta, erityisesti kun akvaariossa on sen verran virtausta että lehdet luovat luonnollista huojuvaa liikettä. Kasvia voi ja kannattaa trimmata jos se kasvaa liian tiheäksi tai pitkäksi.

Poista kasvi potista sekä poista villa juurakon ympäriltä. Lyhennä juuria hieman, ja jaa kasvi osiin mikäli potissa useampia alkuja. Voit istuttaa osat kasviryppäiksi tai erillisille alueille.

HUOMIOITAVAA POSTITUKSESTA: Kasvien lähetys postissa on turvallista. Kasvit pakataan siten että ne eivät pääse taittumaan tai litistymään. Tilaukset jotka sisältävät kasveja lähetämme maanantaista keskiviikkoon. Lähetämme tilauksesi valmistuessa seurantatunnuksen jolla voit seurata paketin kulkua. Takaamme kasvien hyvänä säilymisen paketin saapumispäivään saakka. Emme vastaa kasvien kunnosta jos lähetystä ei ole haettu sen saapumispäivänä.