Blau Terra Activa Soil, Fine

10,95 31,95 

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Uusi, laadukas koostumus!

Blau Terra Activa Aqua Soil, Fine (hieno raekoko) on pohjamateriaalina loistava valinta niin kasviakvaarioihin, aquascapingiin kuin sukarapualtaisiin.

Kasvien on helppo kasvattaa hyvät ja voimakkaat juuret materiaaliin niin että ne menestyvät hyvin. Kasvien ja sukarapujen menestymistä helpottaa myös se että Terra Activa luo sopivan, lievästi happaman veden (pH 6,5). Laskee veden kovuutta.

Fine (pieni) raekoko on hienojakoisempaa ja se soveltuu hienosti kasveille joilla on pienet juuret sekä pieniin akvaarioihin

Terra Activa ei päästä veteen ammoniakkia, joten se ei lisää levän esiintymisen riskiä. Materiaalissa on ravinteita joita kasvit pystyvät hyödyntämään pitkän aikaa.

Blau Terra Activa Fine määrän laskeminen

Valittavana 2 tai 8 litran pussi.

Tarvittavan määrän pohjamateriaalia saa laskemalla akvaarion pinta-alan ja halutun pohjakerroksen paksuuden mukaan. Kaava on leveys x syvyys x pohjakerroksen paksuus/1000. Esimerkiksi 90 x 60 cm akvaarioon 8cm paksun kerroksen laskukaava olisi:

90 x 60 x 8!1000 = 43,2 L Terra Activa Soil, Fine

Laskukaava 32L nanoakvaariolle, jossa mitat 30 x 30 cm ja haluttu pohjakerroksen paksuus 4cm:

30 x 30 x 4/1000 = 3,6L Terra Activa Soil, Fine

Laskiessa tulee ottaa huomioon että akvaarion takaosassa kerroksen kannattaa olla paksumpi kuin etuosassa. Lisäksi riittävän paksu kerros tarvitaan että kasvit kykenevät juurtumaan ja kasvamaan pohjaan.

 

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Koko

2ltr 10,95€, 8ltr 31,95€