Blau Wave motion 4000

84,90 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): wave4000 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Blaun vesikiertopumppujen sarja kulkee nimellä Wave Motion. Pumppu on helppo asentaa akvaarioon, se kiinnittyy magneetilla paksumpaankin, jopa 12mm lasiin riittävän lujasti. Suutinta voi säätää 180 astetta, käytännössä juuri haluttuun suuntaan akvaarion sisustuksen mukaisesti. Laite on tehty mahdollisimman hiljaiseksi. Siinä on sisäänrakennettu valosensori yötoimintoja varten. Mukana on ohjausmoduuli jonka avulla voit käyttää pumpun 7 eri toimintoa, ml. pulsoiva virtaus.

Wave motion 4000 virtaus on 4000 litraa tunnissa. Suurempaan tarpeeseen sopivat mallit Wave motion 8000 ja Wave motion 13000.

Vesikiertopumpuilla luodaan jokien ja merien luontaisia virtauksia muistuttava ympäristö. Luonnollisuuden lisäksi ns. stream-pumpuilla on hyötyjä akvaarion hyvinvoinnille. Virtaava vesi edistää akvaarioveden kaasujenvaihtoa; pinnan happirikas vesi sekoittuu pohjan vähähappiseen veteen paremmin. Kalojen jätökset ja erityisesti korallien ja kivien koloihin helposti jäävä kuona pääsee virtaavan veden mukana helpommin akvaarion suodatusjärjestelmiin. Voidaankin ajatella että stream-pumput toimivat akvaarion suodatuksen yhtenä tehostajana. Lisäksi virtaukset toimivat kaloille stimulaationa. Ne saavat seisovan veden sijaan luontaisempaa uimisympäristöä. Virran läpi tai sitä vastaan uiminen harjoittaa niiden lihaksia, aineenvaihduntaa ja ruoansulatusta ja siten virtauksilla on niiden hyvinvointiin positiivinen vaikutus.

 

Lisätiedot

Paino1 kg