Cladophora aegagropila 3kpl (Palleroahdinparta)

12,90 

Varastossa

Kuvaus

*** Kylmän vuodenajan vuoksi kasvitilauksiin otettava kertakäyttöinen lämpöpakkaus (0,75€)! Tuotteen löydät Kasvit-osastosta ja tästä linkistä! Yksi pakkaus yhtä tilausta kohden. Lisätarvikkeet-osastolta löydät käyttämättömiä lämpöpakkauksia omaa käyttöä varten.

Cladophora aegagropila ei ole varsinaisesti kasvi vaan leväpallo. Suuruudeltaan 3-10cm. Tämä tekee poikkeuksen levästä altaassa; leväpallo on upea sisustuselementti ja tämän sopii altaassa kasvavan. Tätä löytyy tavallisesti matalista järvistä joissa veden aallot muovaavat sen pallomaiseen muotoon. Akvaariossa sitä pitää säännöllisesti käännellä että se pysyy muodossa. Pallon voi jakaa pienemmiksi osasiksi jotka ajan saatossa muovautuvat pallomaisiksi. Siitä voi myös muodostaa mattomaisen kokonaisuuden jos sitä kiiinnittää juurakoihin tai kiviin.

Cladophora aegagrophila on suojeltu kasvi osissa Japania.

Cladophora aegagropila on helppohoitoinen.

HUOMIOITAVAA POSTITUKSESTA!

Tilaukset jotka sisältävät kasveja lähetämme maanantaista keskiviikkoon. Lähetämme tilauksesi valmistuessa seurantatunnuksen jolla voit seurata paketin kulkua. Takaamme kasvien hyvänä säilymisen paketin saapumispäivään saakka. Emme vastaa kasvien kunnosta jos lähetystä ei ole haettu sen saapumispäivänä.

Lisätiedot

Paino 0.05 kg
Mitat 15 × 6 × 6 cm