Cryptocoryne crispatula (Kurttumelalehti)

6,90 

Varastossa

Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

*** Kylmän vuodenajan vuoksi kasvitilauksiin otettava kertakäyttöinen lämpöpakkaus (0,75€)! Tuotteen löydät Kasvit-osastosta ja tästä linkistä! Yksi pakkaus yhtä tilausta kohden. Lisätarvikkeet-osastolta löydät käyttämättömiä lämpöpakkauksia omaa käyttöä varten.

Eteläisestä Thaimaasta peräisin oleva kasvi on peräisin oloista jossa on paljon kalkkikivivuoria ja sen johdosta todella kova vesi. Muiden cryptocorynoiden tapaan se totuttautuu akvaarion oloihin ennen kuin se alkaa kasvaa kunnolla. Lehdet kasvavat 20cm-60cm korkeiksi ja yksi taimi 15-20cm leveäksi.

Cryptocoryne crispatula on hoitovaativuudeltaan helppo kasvi.

Poista kasvi potista sekä poista villa juurakon ympäriltä. Lyhennä juuria hieman, ja jaa kasvi osiin mikäli potissa useampia alkuja. Voit istuttaa osat kasviryppäiksi tai erillisille alueille.

HUOMIOITAVAA POSTITUKSESTA!

Tilaukset jotka sisältävät kasveja lähetämme maanantaista keskiviikkoon. Lähetämme tilauksesi valmistuessa seurantatunnuksen jolla voit seurata paketin kulkua. Takaamme kasvien hyvänä säilymisen paketin saapumispäivään saakka. Emme vastaa kasvien kunnosta jos lähetystä ei ole haettu sen saapumispäivänä.