Egeria densa (Argentiinanvesirutto)

5,90 

Varastossa

Kuvaus

*** Kylmän vuodenajan vuoksi kasvitilauksiin otettava kertakäyttöinen lämpöpakkaus (0,75€)! Tuotteen löydät Kasvit-osastosta ja tästä linkistä! Yksi pakkaus yhtä tilausta kohden. Lisätarvikkeet-osastolta löydät käyttämättömiä lämpöpakkauksia omaa käyttöä varten.

Argentiinanvesirutto on hyvä kasvi myös aloittelevalle harrastajalle. Se kasvaa nopeasti ja menestyy hyvin. Jokainen varsi kasvaa 40-100cm korkeaksi ja 2-4cm leveäksi. Vesirutto käyttää paljon ravinteita joten se pitää levien kasvua kurissa.

Se, miten nopeasti kasvi kasvaa riippuu akvaarion valaistuksen ja ravinteiden olosuhteista. Kun kasvuolot eivät ole optimaaliset kasvi edelleen kasvaa mutta muuttuu väriltään vaaleammaksi ja sen lehdet kapeammaksi.

Poista kasvi potista sekä poista villa juurakon ympäriltä. Lyhennä juuria hieman, ja jaa kasvi osiin mikäli potissa useampia alkuja. Voit istuttaa osat kasviryppäiksi tai erillisille alueille.

HUOMIOITAVAA POSTITUKSESTA!

Kasvien lähetys postissa on turvallista. Kasvit pakataan siten että ne eivät pääse taittumaan tai litistymään. Tilaukset jotka sisältävät kasveja lähetämme maanantaista keskiviikkoon. Lähetämme tilauksesi valmistuessa seurantatunnuksen jolla voit seurata paketin kulkua. Takaamme kasvien hyvänä säilymisen paketin saapumispäivään saakka. Emme vastaa kasvien kunnosta jos lähetystä ei ole haettu sen