Ale!

Fish Science Betta Granules 35g

9,95  6,95 

Varastossa

Kuvaus

FishScience on brittiläinen, Practical Fishkeeping-lehden palkitsema kalanruokasarja. FishScience-ruoat ovat hyönteispohjaisia ruokia mahdollisimman vähäisellä määrällä ns. täyteaineita. Kukin ruoka on valmistettu ottaen huomioon sen mikä olisi kalaryhmän luontainen ruokavalio. Valmistusprosessi on mahdollisimman ekologinen; Ruoissa käytetyt hyönteiset ovat peräisin Hollannista missä ne kasvatetaan laboratorio-olosuhteissa. Hyönteisten ravinto on peräisin ruokateollisuuden ylijäämästä eli ns. hävikkiruoasta. Ruoat valmistetaan Euroopassa.

Betta Granuleson täydellinen kalanruoka taistelukaloille. Se simuloi ruokavaliota jota kalat söisivät luonnossa. Pienet, 0,5mm kelluvat rakeet ovat helposti kalan syötävissä. Ruoka on suunniteltu niin että kalojen on se helppo sulattaa. Hyvä ruokavalio on hyvän ja pitkän elämän edellytys. Ruoassa on paljon luonnollisia terveyttä edistäviä sekä väritystä tehostavia (spirulina, paprika, porkkana ja katkarapu) ainesosia.

Ruokintaohjeet

Ruoki kalat 1-2 kertaa päivässä. Annostele vain sen verran mitä kalat ehtivät syömään minuutissa, noin 5-10 raetta kalaa kohti. Liika ruoka / ylijäämäruoka kuormittaa akvaariota.

Ravintoaineet

  • Proteiini 46%
  • Rasva 8%
  • Kuitu 2,5%
  • Mineraalit 5%
  • Vesi 5%

Vitamiinit

A-vitamiini 25000 KY/kg,
D3-vitamiini 1450 KY/kg,
C-vitamiini 400mg/kg,
E-vitamiini 100mg/kg

Sisältö

Vilja, hyönteiset, silli, hiiva, soijajauho, kalaöljy, perunajauho, kalahydrosylaatti, katkarapu, kasvikset, spirulina, ravun munat, lesitiini, antioksidantit ja väriaineet.

Lisätiedot

Paino 0.05 kg