Ale!

Fish Science Goldfish Floating Soft Pellets

3,80 8,45 

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

FishScience on brittiläinen, Practical Fishkeeping-lehden palkitsema kalanruokasarja. FishScience-ruoat ovat hyönteispohjaisia ruokia mahdollisimman vähäisellä määrällä ns. täyteaineita. Kukin ruoka on valmistettu ottaen huomioon sen mikä olisi kalaryhmän luontainen ruokavalio. Valmistusprosessi on mahdollisimman ekologinen; Ruoissa käytetyt hyönteiset ovat peräisin Hollannista missä ne kasvatetaan laboratorio-olosuhteissa. Hyönteisten ravinto on peräisin ruokateollisuuden ylijäämästä eli ns. hävikkiruoasta. Ruoat valmistetaan Euroopassa.

Goldfish Floating soft pellets on on täydellinen kevyt kelluva pellettiruoka kaikille kultakaloille. Simuloi kalojen luontaista ruokavaliota, 2mm pelletit on helppo nauttia. Ruoka on suunniteltu niin että kalojen on se helppo sulattaa. Hyvä ruokavalio on hyvän ja pitkän elämän edellytys.

Ruoassa on paljon luonnollisia terveyttä edistäviä ainesosia, mm. betaglutaaneja, valkosipulia ja omega 3 -öljyjä. Ruoan sisältämät katkarapu, krill, spirulina ja porkkana tehostavat kalojen väritystä.

Ruokintaohjeet

Ruoki kalat 1-2 kertaa päivässä. Annostele vain sen verran mitä kalat ehtivät syömään 1-2 minuutissa. Liika ruoka / ylijäämäruoka kuormittaa akvaariota.

Ravintoaineet

  • Proteiini 35%
  • Rasva 4,5%
  • Kuitu 2,0%
  • Tuhka 6,3%
  • Vesi 13%

Vitamiinit

A-vitamiini 23,460 KY/kg,
D3-vitamiini 1400 KY/kg,
C-vitamiini 425mg/kg,
E-vitamiini 100mg/kg

Betaglukaanit 480mg/kg

Sisältö

Vilja, hyönteiset, jyvänalkiot, silli, mykoproteiini, katkarapu, krilli, valkosipuli, spirulina, porkkana

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Koko

110g 9,95€, 45g 4,45€