Fish Science Malawi Flake Food

11,95 19,95 

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

FishScience on brittiläinen, Practical Fishkeeping-lehden palkitsema kalanruokasarja. FishScience-ruoat ovat hyönteispohjaisia ruokia mahdollisimman vähäisellä määrällä ns. täyteaineita. Kukin ruoka on valmistettu ottaen huomioon sen mikä olisi kalaryhmän luontainen ruokavalio. Valmistusprosessi on mahdollisimman ekologinen; Ruoissa käytetyt hyönteiset ovat peräisin Hollannista missä ne kasvatetaan laboratorio-olosuhteissa. Hyönteisten ravinto on peräisin ruokateollisuuden ylijäämästä eli ns. hävikkiruoasta. Ruoat valmistetaan Euroopassa.

Malawi Flake food on täydellinen hiutaleruoka malaweille ja muille levää syöville kaloille. Ruoassa on käytetty uniikkia kolmen levän sekoitusta (spirulina, chlorella, kelpit) tuomaan ruokavalioon hyönteisten lisäksi levien terveyttä edistävät vaikutukset. Ruoka on suunniteltu niin että kalojen on se helppo sulattaa. Hyvä ruokavalio on hyvän ja pitkän elämän edellytys.

Ruoassa on paljon luonnollisia terveyttä edistäviä ainesosia, mm. betaglutaaneja, valkosipulia ja omega 3 -öljyjä. Ruoan sisältämät levät tehostavat kalojen väritystä.

Ruokintaohjeet

Ruoki kalat 1-2 kertaa päivässä. Annostele vain sen verran mitä kalat ehtivät syömään minuutissa. Liika ruoka / ylijäämäruoka kuormittaa akvaariota.

Ravintoaineet

  • Proteiini 37%
  • Rasva 5%
  • Kuitu 2,2%
  • Mineraalit 4,5%
  • Vesi 6%

Vitamiinit

A-vitamiini 16,000 KY/kg,
D3-vitamiini 900 KY/kg,
C-vitamiini 280mg/kg,
E-vitamiini 65mg/kg

Sisältö

Vilja, hyönteiset, kala ja kalatuotteet, levät, hiiva, kasvikset (pinaatti, herne), valkosipuli, kalaöljy, lesitiini, antioksidantti, väriaineet.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Koko

100g 19,95€, 50g 11,95€