Fish Science Tropical Flake Food

4,45 14,95 

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

FishScience on brittiläinen, Practical Fishkeeping-lehden palkitsema kalanruokasarja. FishScience-ruoat ovat hyönteispohjaisia ruokia mahdollisimman vähäisellä määrällä ns. täyteaineita. Kukin ruoka on valmistettu ottaen huomioon sen mikä olisi kalaryhmän luontainen ruokavalio. Valmistusprosessi on mahdollisimman ekologinen; Ruoissa käytetyt hyönteiset ovat peräisin Hollannista missä ne kasvatetaan laboratorio-olosuhteissa. Hyönteisten ravinto on peräisin ruokateollisuuden ylijäämästä eli ns. hävikkiruoasta. Ruoat valmistetaan Euroopassa.

Tropical Flake food on täydellinen hiutaleruoka kaikille trooppisille kaloille. Se simuloi hyönteisruokavaliota jota kalat söisivät luonnossa. Ruoka on suunniteltu niin että kalojen on se helppo sulattaa. Hyvä ruokavalio on hyvän ja pitkän elämän edellytys. Ruoassa on paljon luonnollisia terveyttä edistäviä ainesosia, mm. betaglutaaneja, valkosipulia ja omega 3 -öljyjä. Ruoka myös tehostaa kalojen väritystä (spirulina, paprika, krilli)

Ruokintaohjeet

Ruoki kalat 1-2 kertaa päivässä. Annostele vain sen verran mitä kalat ehtivät syömään minuutissa. Liika ruoka / ylijäämäruoka kuormittaa akvaariota.

Ravintoaineet

  • Proteiini 46%
  • Rasva 6,5%
  • Kuitu 2%
  • Mineraalit 6,5%
  • Vesi 8%

Vitamiinit

A-vitamiini 25500 KY/kg,
D3-vitamiini 1500 KY/kg,
C-vitamiini 450mg/kg,
E-vitamiini 100mg/kg

Sisältö

Vilja, hyönteiset, kala ja kalatuotteet, hiiva, nilviäiset ja äyriäiset (krilli, katkarapu), kasvikset (paprika, valkosipuli), kalaöljy, levä.

 

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Koko

100g 14,95€, 20g 4,45€, 50g 9,45€