Fish Science Weekend Food 20g

3,45 

Varastossa

Kuvaus

FishScience kalanruoat nyt Fishtankilta! Palkitut brittiläiset laadukkaat ruoat ovat hyönteispohjaisia, monipuolisia ja turvallisia.

FishScience on brittiläinen, Practical Fishkeeping-lehden palkitsema kalanruokasarja. FishScience-ruoat ovat hyönteispohjaisia ruokia mahdollisimman vähäisellä määrällä ns. täyteaineita. Kukin ruoka on valmistettu ottaen huomioon sen mikä olisi kalaryhmän luontainen ruokavalio. Valmistusprosessi on mahdollisimman ekologinen; Ruoissa käytetyt hyönteiset ovat peräisin Hollannista missä ne kasvatetaan laboratorio-olosuhteissa. Hyönteisten ravinto on peräisin ruokateollisuuden ylijäämästä eli ns. hävikkiruoasta. Ruoat valmistetaan Euroopassa.

Weekend Food on loistava tapa huolehtia kalojen ruokinta lyhyiden poissaolojen aikana.

Ruoka tarkoitettu pienille ja keskikokoisille trooppisille kaloille.

Ruoka ei samenna vettä oikein käytettynä. Se hajoaa hitaasti, turvaten monipuolisen ja ravinnollisesti täydellisen ruoansaannin kaloillesi.

Ruokintaohjeet

Lisää lomaruoka akvaarioon pois lähtiessäsi oheisen taulukon mukaisesti. Taulukon ohjeistus on pienten/keskikokoisten kalojen mukaan laadittu (esim. loistobarbit, miekkapyrstöt, miljoonakalat). Kaikki syömätön ruoka tulisi poistaa kotiin palatessa.

Ravintoaineet

  • Proteiini 36%
  • Rasva 5%
  • Kuitu 0,5%
  • Mineraalit 5,0%
  • Vesi 8%

Vitamiinit

A-vitamiini 25,000 KY/kg,
D3-vitamiini 1400 KY/kg,
C-vitamiini 450mg/kg,
E-vitamiini 100mg/kg

Sisältö

Kasviproteiiniuutteet, vilja, mineraalit, kala ja kalatuotteet, levät, hiiva, kasvikset (pinaatti, herne), merisuola, kurkuma, valkosipuli, kalaöljy, lesitiini, antioksidantti, väriaineet.

Lisätiedot

Paino 0.1 kg
Mitat 5 × 5 × 1 cm