Helanthium ‘Quadricostatus’ (Sirosuokki)

5,10 

Varastossa

Osastot: , ,

Kuvaus

*** Kylmän vuodenajan vuoksi kasvitilauksiin otettava kertakäyttöinen lämpöpakkaus (0,75€)! Tuotteen löydät Kasvit-osastosta ja tästä linkistä! Yksi pakkaus yhtä tilausta kohden. Lisätarvikkeet-osastolta löydät käyttämättömiä lämpöpakkauksia omaa käyttöä varten.

Helanthium ‘Quadricostatus’ on peräisin Etelä-Amerikasta. Se kasvattaa 10-15cm pitkiä, vaalean vihreitä lehtiä. Kasvi on kauneimmillaan kun se istutetaan ryhmittäin, jokaisen kasvin kasvaessa 15-20cm leveäksi. Hyvissä olosuhteissa kasvi voi kasvattaa versoja pohjaa pitkin. Jos lehdet alkavat kasvaa oikein vaalean vihreänä, on se merkki mikroravinteiden puutoksesta.

Kasvin nimestä on ollut epäselvyyksiä ja sitä on myyty myös nimellä Echinodorus bolivianus var. magdalenensis. Aiemmin kasvi on tunnettu nimellä Echinodorus ’Quadricostatus’.

Tropican luokituksessa Helanthium ’Quadricostatus’ on helppohoitoinen kasvi.

Poista kasvi potista sekä poista villa juurakon ympäriltä. Lyhennä juuria hieman, ja jaa kasvi osiin mikäli potissa useampia alkuja. Voit istuttaa osat kasviryppäiksi tai erillisille alueille.

HUOMIOITAVAA POSTITUKSESTA!

Tilaukset jotka sisältävät kasveja lähetämme maanantaista keskiviikkoon. Lähetämme tilauksesi valmistuessa seurantatunnuksen jolla voit seurata paketin kulkua. Takaamme kasvien hyvänä säilymisen paketin saapumispäivään saakka. Emme vastaa kasvien kunnosta jos lähetystä ei ole haettu sen saapumispäivänä.