Hydor Koralia 900

45,90 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): koralia900 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Koralia 900 vesikiertopumppu soveltuu pieniin, 30-100 litran altaisiin luomaan luonnollista joki- tai merivirtausta muistuttavat olosuhteet. Yksinkertainen magneettikiinnitys tekee pumpun sijoittamisesta helppoa ja vaivatonta, suutinta voi säätää vaivattomasti. Kierrättää 900l/h. Pieni, vain 6cm kokoinen pumppu soveltuu täydellisesti Nano Reef -tyyliseen altaaseen.

Koralia 900 -malli suositellaan käytettäväksi 35-60 litran merivesialtaisiin tai 60-100 litran makean veden altaisiin. Astetta isompien altaiden vesikiertopumpuksi soveltuu Hydor Koralia 1600.

Vesikiertopumpuilla luodaan jokien ja merien luontaisia virtauksia muistuttava ympäristö. Luonnollisuuden lisäksi ns. stream-pumpuilla on hyötyjä akvaarion hyvinvoinnille. Virtaava vesi edistää akvaarioveden kaasujenvaihtoa; pinnan happirikas vesi sekoittuu pohjan vähähappiseen veteen paremmin. Kalojen jätökset ja erityisesti korallien ja kivien koloihin helposti jäävä kuona pääsee virtaavan veden mukana helpommin akvaarion suodatusjärjestelmiin. Voidaankin ajatella että stream-pumput toimivat akvaarion suodatuksen yhtenä tehostajana. Lisäksi virtaukset toimivat kaloille stimulaationa. Ne saavat seisovan veden sijaan luontaisempaa uimisympäristöä. Virran läpi tai sitä vastaan uiminen harjoittaa niiden lihaksia, aineenvaihduntaa ja ruoansulatusta ja siten virtauksilla on niiden hyvinvointiin positiivinen vaikutus.

Lisätiedot

Paino0.5 kg