Hydrocotyle leucocephala (Valkosammakonputki)

5,10 

Varastossa

Kuvaus

*** Kylmän vuodenajan vuoksi kasvitilauksiin otettava kertakäyttöinen lämpöpakkaus (0,75€)! Tuotteen löydät Kasvit-osastosta ja tästä linkistä! Yksi pakkaus yhtä tilausta kohden. Lisätarvikkeet-osastolta löydät käyttämättömiä lämpöpakkauksia omaa käyttöä varten.

Helppohoitoinen kasvi joka on alunperin Etelä-Amerikasta. Vedenalaisessa muodossa kasvi kasvaa ylöspäin / kelluskasviksi. Sillä on vaalean vihreät, pyöreähköt lehdet. Kasvi menestyy helposti ja on siitä syystä ollut suosittu akvaariokasvi erittäin pitkään.

Tämä kasvi soveltuu aloittaville kasviharrastajille sillä se menestyy hyvin ilman vahvaa valaistusta tai CO2-lisää. Kasvi menestyy myös korkeammassa lämpötilassa ja sopii siis myös esim. kiekkokalojen akvaarioihin.

Poista kasvi potista sekä poista villa juurakon ympäriltä. Lyhennä juuria hieman, ja jaa kasvi osiin mikäli potissa useampia alkuja. Voit istuttaa osat kasviryppäiksi tai erillisille alueille.

HUOMIOITAVAA POSTITUKSESTA!

Kasvien lähetys postissa on turvallista. Kasvit pakataan siten että ne eivät pääse taittumaan tai litistymään. Tilaukset jotka sisältävät kasveja lähetämme maanantaista keskiviikkoon. Lähetämme tilauksesi valmistuessa seurantatunnuksen jolla voit seurata paketin kulkua. Takaamme kasvien hyvänä säilymisen paketin saapumispäivään saakka. Emme vastaa kasvien kunnosta jos lähetystä ei ole haettu sen saapumispäivänä.