Juncus repens (Vihviläkasvilajike)

5,10 

Varastossa

Kuvaus

*** Kylmän vuodenajan vuoksi kasvitilauksiin otettava kertakäyttöinen lämpöpakkaus (0,75€)! Tuotteen löydät Kasvit-osastosta ja tästä linkistä! Yksi pakkaus yhtä tilausta kohden. Lisätarvikkeet-osastolta löydät käyttämättömiä lämpöpakkauksia omaa käyttöä varten.
Juncus repens on peräisin Pohjois-Amerikan kaakkoisosien suomailta. Ruohomainen kasvi saa punaruskeaa sävyä hyvässä valaistuksessa ja jos se saa riittävästi mikroravinteita. Kohtalaisessa valaistuksessa kasvilla on selkeän vihreä väritys. Kasvuvauhdiltaan kohtalainen, usein kuitenkin kasvaa helposti.
Soveltuu hyvin keskitason kasviksi akvaarion sisustuksessa.

Kasvi on luokituksen mukaisesti helppohoitoinen.

Poista kasvi potista sekä poista villa juurakon ympäriltä. Lyhennä juuria hieman, ja jaa kasvi osiin mikäli potissa useampia alkuja. Voit istuttaa osat kasviryppäiksi tai erillisille alueille.

HUOMIOITAVAA POSTITUKSESTA!

Kasvien lähetys postissa on turvallista. Kasvit pakataan siten että ne eivät pääse taittumaan tai litistymään. Tilaukset jotka sisältävät kasveja lähetämme maanantaista keskiviikkoon. Lähetämme tilauksesi valmistuessa seurantatunnuksen jolla voit seurata paketin kulkua. Takaamme kasvien hyvänä säilymisen paketin saapumispäivään saakka. Emme vastaa kasvien kunnosta jos lähetystä ei ole haettu sen saapumispäivänä.