Blau Pico Lumina 6w Fresh

34,50 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): pico6 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Blau Pico Lumina -malli kuuluu Fishtankin eniten myytyihin tuotteisiin. Pico Lumina 6w -valaisinta ostetaan erikseen ja se on osa pienempiä akvaariosettejä. Tämä valaisinmalli on näyttävä, tehokas ja ominaisuuksiltaan erinomainen. HIntakategoriassaan tämä on markkinoiden ykkösvalaisin! Valaisimen muotoilu ja sen alumiinipinta edustavat modernia akvaariodesignia mitä maailmalla on jo näkynyt aquascaping-piireissä.

Pico Luminan valtteja on sen käytännöllisyys: Valaisinta voi ohjata taipuisan varren avulla lähelle vettä tai ylemmäs veden pinnasta, tai sitä voi ohjata korostamaan tiettyjä yksityiskohtia akvaariosta.

Valaisimessa voi käyttää eri värivaihtoehtoja. Valittavana on kolme eri valaisumallia (pelkästään valkoiset ledit, värilliset ledit + muutama valkoinen ledi tai kaikki ledit) joilla luoda erilaisia tunnelmia. Jokaista valaisuvaihtoehtoa voi himmentää portaattomasti joko yksittäisillä himmentimen painalluksilla tai pitämällä säätimen painiketta pitkään painettuna.

  • 14 lediä (13 valkoista 10 000k + 1 punainen 650nm )
  • Valaisinosa 24cm
  • Valaistusteho 35cm etäisyydellä jopa 2430 lux
  • Joustava varsi
  • 130lumen / watti = 780 lumenia

 

Tropican kasviluokituksen mukaisesti vaativimmat kasvit (punainen merkki, advanced) tarvitsevat vähintään 40 lumenia per litra menestyäkseen. Pico Lumina 6 valaistus esim. Blaun 19 litran akvaariossa riittää myös vaativien kasvien valaistukseen. Valaisin riittää hyvin myös isompaan akvaarioon silloin kun kasveina on 10-30 lumen/l tarvitsevia kasveja.

Valaisimella 2 vuoden takuu.

 

Lisätiedot

Paino 0.350 kg
Mitat 28 × 11 × 6 cm