Qualdrop Platinum soil POWDER 1.6-3.0 mm

11,90 44,90 

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

PLATINUM SOIL – NATURAL ACTIVE SUBSTRATE

Japanilainen aktiivinen pohjamateriaali on tehty sintraamalla eli lämpökäsittelemällä luonnollista maaperää raemaiseen, huokooiseen muotoon.

Platinum Soil luo pohjamateriaalina koristeellisen ja tehokkaan akvaariosisustuksen perustan. Pohjamateriaalin tumma väri tehostaa ja luo kontrastia vihreille ja punaisille kasvien sävyille. Soil -materiaali myös säännöstelee akvaarion vesiarvoja, laskien pH:ta, GH:ta ja KH:ta.

Platinum Soil luo pehmeän, hieman happaman veden mikä soveltuu sukaravuille, makean veden kaloille sekä kasveille. Materiaali soveltuu erityisen hyvin sukarapujen kasvattamiseen. Pohjamateriaalissa on varastoituna suuri määrä ravinteita joita se päästää hiljakseen veteen, tämä auttaa vaativampiakin kasveja menestymään paremmin. Rakeiden ollessa huokoisa, materiaali tarjoaa valtavan pinta-alan nitrifikaatiobakteereille kasvualustaksi. Soil kirkastaa myös vettä, poistaen juurakoista yms. veteen liukenevia värejä. Suodattavien ominaisuuksien vuoksi materiaali auttaa pitämään vettä kirkkaana, vesiarvoiltaan tasaisempana ja tarjoamaan terveen ja hyvinvoivan ympäristön vedessä eläville niin kasveille kuin eläimillekin.

Käyttö:

Älä huuhtele ennen käyttöä. Laita sopiva määrä soilia akvaarioon. Kostuta materiaali ennen kasvien istuttamista. Täytä hiljalleen vedellä, vältä voimakkaita virtauksia että ravinteet eivät huuhtoudu rakeista pois. Aluksi vesi voi olla sameaa mutta tämän tulisi väistyä muutamassa tunnissa kun altaassa on riittävän tehokas suodatusjärjestelmä. Veden pinnalle voi ensin kehittyä kalvo joka kuitenkin häviää joko manuaalisesti poistamalla ja/tai riittävällä pintaveden kierrolla.

Uuden akvaarion kypsytysvaiheen aikana suositellaan isoja viikottaisia vedenvaihtoja.

Suositukset pohjamateriaalin käytöstä (akvaarion pohjapinta-ala vaikuttaa):

  • 35 litran akvaario – 6-8 litraa soilia
  • 57 litran akvaario – 8-11 litraa soilia
  • 157 litran akvaario – 32 litraa soilia

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Koko

1l 11,90€, 3l 21,90€, 8l 44,90€