Seachem Paraguard 250ml

18,00 

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): Seachem Paraguard Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Erittäin laajavaikutteinen hoitoaine makean veden kaloille, myös kala-akvaarioihin merivesialtaissa. Bakteeri, sieni ja virustartuntoihin, kuten eväruttoon ja muihin pinnallisiin tulehduksiin. Tappaa myös ulkoloiset kuten pilkkutaudin aiheuttajat, sekä kidusloiset. Aldehydipohjainen tehoaine, joka on turvallisempi kuin formaliinipohjaiset lääkkeet. Sisältää aldehydien lisäksi malakiittivihreää ja kaloja suojaavia polymeerejä.
Voidaan käyttää myös ennaltaehkäisevästi karanteenauksessa.
ParaGuard on kaloille varsin turvallinen, mutta tiettyjen erittäin herkkien kalojen kuten rauskujen ja tiettyjen suomuttomien kalojen kanssa on turvallisinta aloittaa osa-annostuksella ja annostus nostetaan tilannetta seuraten täydeksi muutaman päivän sisällä.
Ei riutta-akvaarioon.

Normaliannostus: 1 korkillinen (5ml) / 40L vettä. Toistetaan joka päivä kunnes oireet katoavat. Suositeltava hoitojakso eväruttoon 1 viikko, pilkkutauti, samettitauti, kidusloiset 2 viikkoa.

Kylvetys:  1 tunnin kylvetykseen: 3ml/4L vettä.

Haitallista nieltynä tai silmille joutuessaan. Silmille jouduttua huuhtele runsaalla vedellä ja hakeudu lääkärin hoitoon.

Lisätiedot

Paino 0.32 kg
Mitat 17 × 5 × 5 cm