Ale!

Seachem Flourish Tabs 40kpl

39,90  29,90 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): SeachemTabs40 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Seachem Flourish Tabs on kasvilannoitetabletti joka on tarkoitettu akvaariokasvien juurien kasvun ja hyvinvoinnin edistäjäksi. Flourish tabs sisältää kasveille tärkeitä mikroravinteita, hivenaineita, aminohappoja ja vitamiineja. Tableteissa on paljon esimerkiksi rautaa, mangaania, magnesiumia, kalsiumia ja kaliumia sekä muita aineita jotka ovat hyödyllisiä kasvien juuristolle.Tabletit eivät sisällä fosfaatteja tai nitraatteja, eivätkä ne siten aiheuta levän lisääntymistä. Kovassa vedessä tuote ei muuta pH-arvoa, pehmeässä vedessä saattaa aiheuttaa pientä pH:n laskua.

Tabletit sisältävät samat ainesosat kuin nestemäinen Seachem Flourish -lannoite mutta kuivassa, tablettimaisessa muodossa. Tabletit asetetaan pohjahiekkaan josta niiden sisältämät ainesosat liukenevat tasaisesti kasvien juuriston hyödynnettäväksi.

Riittoisuus ja käyttöohje: Tabletit asetetaan tasaisesti akvaarion pohjaan 10-15cm välein (Esimerkiksi Blau 32l akvaarioon kuluisi 4 tablettia). Tabletit asetetaan hiekkakerroksen puoleen väliin. Uusia tabletteja lisätään 3-4 kuukauden välein optimaalisen kasvien kasvun saavuttamiseksi.

Lisätiedot

Paino 0.1 kg
Mitat 10 × 7 × 7 cm