Ale!

Shrimp Nature Hexen / Hasselpähkinän suojuslehdet

6,90  6,20 

Varastossa

Kuvaus

Shrimp Nature on monipuolinen sukaraputuotteiden tuotesarja. Tuotteista löydät niin ruoat, lisäravinteet kuin vesiarvojen kohentajat; tuotesarja on tarkoitettu sukarapujen hyvinvoinnin ja terveyden optimoijaksi oli kyse sitten kasvusta, kuorenvaihdosta, värityksestä tai yleisestä vitaliteetista. Sarjan on tarkoitus tehdä sukarapujen lisääntymisestä ja niiden kasvattamisesta helpompaa. Tuotteet ovat ammattilaisten käytössä ja ne on alunperinkin suunniteltu sukarapujen kasvattamisen ehdoilla Puolassa.

Hexen eli turkkilaisen hasselpähkinän suojuslehti / kuori toimii sekä akvaarion koristeena että tanniineja päästävänä elementtinä. Se tarjoaa suojaa sukaravuille ja muille eläville ja sen höyhenmäiset lehdet tarjoavat pinta-alaa mikro-organismeille joita sukaravut mielellään syövät. Hexen toimii luonnonmukaisena elementtinä sekä sisustukseen että kasvualustaksi. Tämä on hyvä valinta silloin kun halutaan lisätä ”botanical elements” akvaarioon.

Pakkauksessa 2-4 kappaletta.

Käyttöohje:

Huuhtele juoksevan veden alla mahdolliset irtoliat ja palat pois. Laita akvaarioon. Uppoaa liottuaan riittävästi, tässä voi kestää pari päivää.