Shrimp Nature Immunity (pelletti) 30g ent. Brown.

11,95 

Varastossa

Kuvaus

Shrimp Nature on monipuolinen sukaraputuotteiden tuotesarja. Tuotteista löydät niin ruoat, lisäravinteet kuin vesiarvojen kohentajat; tuotesarja on tarkoitettu sukarapujen hyvinvoinnin ja terveyden optimoijaksi oli kyse sitten kasvusta, kuorenvaihdosta, värityksestä tai yleisestä vitaliteetista. Sarjan on tarkoitus tehdä sukarapujen lisääntymisestä ja niiden kasvattamisesta helpompaa. Tuotteet ovat ammattilaisten käytössä ja ne on alunperinkin suunniteltu sukarapujen kasvattamisen ehdoilla Puolassa.

Immunity on lisäravinneruoka sukaravuille. Se on toteutettu ajatuksella että ravut saavat runsaan annoksen vitamiineja ja immuunijärjestelmää tehostavia ravintoaineita. Immunitylla on myös antibakteerisia sekä sieniä ja viruksia ehkäiseviä vaikutuksia. Vitamiinien lisäksi ruoassa on paljon mm. kalsiumia, kaliumia ja rasvahappoja.

Sisältö: neempuu, acai-marja, propolis, moringa, acerola, nokkonen, peltokorte, echinacea, neidonhiuspuun lehdet,  pähkinäpuun lehdet, karhunlaukka, kumina, fenkoli, riisilese, astaksantiini, mehiläisen siitepöly, kukkakaali, vihersimpukka, kananmunan kuoret, timjami, kalsium, betaglukaani.

Tuote on pakkauksessa 1-3cm kokoisina ruokatikkuina/pelletteinä. Koosta riippuen tikkuja purkissa 80-100kpl.

Ravintosisältö:

  • Mineraalit ja hivenaineet 18,5%
  • Rasvat 6,8%
  • Proteiinit 29,3%
  • Kuitu 9,8%
  • Vesi 6,5%

Annostelu:

1cm ruokatikun pala 20-30 sukarapua kohden.

Vältettävä kosteuden pääsemistä pakkaukseen, säilytys kuivassa paikassa.

Ruokien kanssa on suositeltavaa käyttää aluslautasta.