Shrimp Nature Infection (pelletti) 25g

9,90 

Varastossa

Kuvaus

Shrimp Nature on monipuolinen sukaraputuotteiden tuotesarja. Tuotteista löydät niin ruoat, lisäravinteet kuin vesiarvojen kohentajat; tuotesarja on tarkoitettu sukarapujen hyvinvoinnin ja terveyden optimoijaksi oli kyse sitten kasvusta, kuorenvaihdosta, värityksestä tai yleisestä vitaliteetista. Sarjan on tarkoitus tehdä sukarapujen lisääntymisestä ja niiden kasvattamisesta helpompaa. Tuotteet ovat ammattilaisten käytössä ja ne on alunperinkin suunniteltu sukarapujen kasvattamisen ehdoilla Puolassa.

Tämä sukarapuruoka on tarkoitettu ehkäisemään ja hoitamaan erilaisia todettuja tai mahdollisia bakteeri-infektoita ja ruoasta peräisin olevia haitallisia ilmiöitä vastaan. Sekoitukseen on valittu antibakteerisia ominaisuuksia sisältäviä ainesosia.

Ruoan muoto: ruokatikku / pelletti 1-3cm paloissa.

Sisältö: Propolis, rohtokirata, inuliini, timjami, noni, piisku, vadelman ja eukalyptuksen lehdet, goji-marjat, pinaatti sekä karotenoideja.

Käyttöohje:

Bakteeri-infektioiden merkkien yhteydessä käytä tuotetta 1-2 kertaa päivässä. Ruokatikun annostelu noin 1cm pala 10-20 sukarapua kohden. Tuotetta kannattaa käyttää myös jos akvaarion vesi on päässyt liian lämpimäksi.

Tuote erittäin riittoisa, purkissa noin 80-100 ruokatikun palasta riippuen koosta.

Ruokien kanssa on suositeltavaa käyttää aluslautasta.