Shrimp Nature Montmorilloniitti (jauhe) 30g

8,45 

Varastossa

Kuvaus

Shrimp Nature on monipuolinen sukaraputuotteiden tuotesarja. Tuotteista löydät niin ruoat, lisäravinteet kuin vesiarvojen kohentajat; tuotesarja on tarkoitettu sukarapujen hyvinvoinnin ja terveyden optimoijaksi oli kyse sitten kasvusta, kuorenvaihdosta, värityksestä tai yleisestä vitaliteetista. Sarjan on tarkoitus tehdä sukarapujen lisääntymisestä ja niiden kasvattamisesta helpompaa. Tuotteet ovat ammattilaisten käytössä ja ne on alunperinkin suunniteltu sukarapujen kasvattamisen ehdoilla Puolassa.

Montmorilloniitti on äärimmäisen tehokas luonnollinen savijauhe joka absorbtiokykynsä vuoksi tekee akvaarion vedestä paremman laatuista. Se sitoo itseensä raskasmetalleja ja muita haitallisia aineita. Montmorilloniitti sisältää mineraaleja ja näin rikastaa vettä. Montmorilloniitin hyöyty sukarapujen kanssa on sen kuorenvaihtoa edesauttava ja helpottava ominaisuus.

Annostelu:

Vedenvaihdon yhteydessä 1-2g sukarapujen määrästä riippuen, jokaista 50 vesilitraa kohden. Riittää ison vesimäärän käsittelyyn. Annostelulusikka ei kuulu pakkaukseen.

Vältettävä kosteuden pääsemistä pakkaukseen, säilytys kuivassa paikassa.