Shrimp Nature Moringa (pelletti) 25g

8,45 

Varasto loppu

Kuvaus

Shrimp Nature on monipuolinen sukaraputuotteiden tuotesarja. Tuotteista löydät niin ruoat, lisäravinteet kuin vesiarvojen kohentajat; tuotesarja on tarkoitettu sukarapujen hyvinvoinnin ja terveyden optimoijaksi oli kyse sitten kasvusta, kuorenvaihdosta, värityksestä tai yleisestä vitaliteetista. Sarjan on tarkoitus tehdä sukarapujen lisääntymisestä ja niiden kasvattamisesta helpompaa. Tuotteet ovat ammattilaisten käytössä ja ne on alunperinkin suunniteltu sukarapujen kasvattamisen ehdoilla Puolassa.

Moringa on sukaravuillekin soveltuva superfood! Moringa on monien hyvien ja tärkeiden aineiden lähde. Se sisältää vitamiineja, mineraaleja, aminohappoja sekä muita ravinteita. Siinä itsessään on melkein kaikki tarpeelliset vitamiinit sekä karotenoidit (alfa- ja betakaroteeni, luteiini, zeaksantiini ja betakryptoksantiini) sekä kalsiumia, magnesiumia ja muita mikro- ja makroravinteita.

Tuote on tikkumaisessa muodossa, pelletteinä. Purkin ruokatikut ovat 1-3cm pituisia. Pakkauksessa 80-100 ruokatikun palasta, koosta riippuen.

Annostelu:

Annostele 1cm ruokatikun pala 20-30 sukaravulle. Tuote on erittäin riittoisa.

Vältettävä kosteuden pääsemistä pakkaukseen, säilytys kuivassa paikassa.

Ruokien kanssa on suositeltavaa käyttää aluslautasta.