Shrimp Nature Red (pelletti) 30g

12,90 

Varastossa

Kuvaus

Shrimp Nature on monipuolinen sukaraputuotteiden tuotesarja. Tuotteista löydät niin ruoat, lisäravinteet kuin vesiarvojen kohentajat; tuotesarja on tarkoitettu sukarapujen hyvinvoinnin ja terveyden optimoijaksi oli kyse sitten kasvusta, kuorenvaihdosta, värityksestä tai yleisestä vitaliteetista. Sarjan on tarkoitus tehdä sukarapujen lisääntymisestä ja niiden kasvattamisesta helpompaa. Tuotteet ovat ammattilaisten käytössä ja ne on alunperinkin suunniteltu sukarapujen kasvattamisen ehdoilla Puolassa.

Red on sukarapujen väritystä vahvistava lisäravinne. Soveltuu punaisten ja oranssien rapujen ehostamiseksi. Väriä vahvistavien ominaisuuksien lisäksi ruoassa on paljon terveyttä edistäviä ja hyödyllisiä ravintoaineita.

Lisäravinne sisältää runsaasti karotenoideja, alfa- ja betakaroteenia, luteiinia, lykopeenia, astaksantiinia jotka tehostavat värityksiä.

 

Tuote on pakkauksessa 1-3cm kokoisina ruokatikkuina/pelletteinä. Koosta riippuen tikkuja purkissa 80-100kpl.

Sisältää: Goji-marjat, krili, viinirypäleen siemenet, alfalfa, nokkonen, moringa, kukkakaali, pinaatti, voikukka, spirulina, chlorella, montmorilloniitti, vehnänoras, riisilese, chia, mango, astaksantiini, carophyll red, momordica cochinchinensis

Ravintosisältö:

  • Mineraalit ja hivenaineet 12,1%
  • Rasvat 7,6%
  • Proteiinit 35,2%
  • Kuitu 9,2%
  • Vesi 5,9%

Annostelu:

1cm ruokatikun pala 20-30 sukarapua kohden. Voidaan käyttää päivittäin tai tarpeen mukaan pääruoan kanssa.

Vältettävä kosteuden pääsemistä pakkaukseen, säilytys kuivassa paikassa.

Ruokien kanssa on suositeltavaa käyttää aluslautasta.

Saatat myös pitää...