Shrimp Nature Shield immuunisuoja (betaglukaani) 15g

8,45 

Varasto loppu

Kuvaus

Shrimp Nature on monipuolinen sukaraputuotteiden tuotesarja. Tuotteista löydät niin ruoat, lisäravinteet kuin vesiarvojen kohentajat; tuotesarja on tarkoitettu sukarapujen hyvinvoinnin ja terveyden optimoijaksi oli kyse sitten kasvusta, kuorenvaihdosta, värityksestä tai yleisestä vitaliteetista. Sarjan on tarkoitus tehdä sukarapujen lisääntymisestä ja niiden kasvattamisesta helpompaa. Tuotteet ovat ammattilaisten käytössä ja ne on alunperinkin suunniteltu sukarapujen kasvattamisen ehdoilla Puolassa.

Shield on lisäravinne sukaravuille mikä stimuloi immuunijärjestelmää. Sukaravut tarvitsevat jatkuvasti terveyttä ja hyvinvointia ylläpitäviä aineita ja ruokia sillä niiden puolustusjärjestelmään ei varastoidu vasta-aineita erilaisia taudinaiheuttajia ja ulkoisia uhkia vastaan.

Shield sisältää erityisesti betaglukaania mikä toimii rapujen yksinkertaista immuunijärjestelmää tehostavasti. Mukana myös aminohappoja, vitamiineja ja hivenaineita kuten seleeniä.

Käyttöohje:

Anna pieni annos 2-3 kertaa viikossa muusta ruoasta erillään esim. pari tuntia ennen tai jälkeen pääruoan. Suositeltava annos sukarapujen määrästä ja altaan koosta riippuen 0,2g – 0,5g. Annostelun voi tehdä vaikka teelusikan varren päällä ellei käytössä ole pientä mittalusikkaa.

 

Ruokien kanssa on suositeltavaa käyttää aluslautasta.