Tropica, Alternanthera reineckii ”Mini”

7,00 

Varastossa

Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Tropican 1 –  2 – Grow -akvaariokasvit ovat oiva tapa laajentaa omaa kokemusta ja tietämystä eri akvaariokasvien käytöstä. Eri vaativuusasteisiin luokitellut kasvilajit antavat osviittaa siitä missä harrastuksen vaiheessa mitäkin lajiketta uskaltaa kokeilla. Tarjoamme enimmäkseen kasveja joiden kanssa onnistut helposti saamaan uutta ilmettä akvaarioosi! 1-2-Grow -kupissa tulevien kasvien käyttöohje on yksinkertainen:

  1. Poista kasvi kupista ja huuhtele varovasti vedellä
  2. Jaa (halutessasi) kasvi pienempiin osiin.
  3. Istuta akvaarioon. Anna kasvien kasvaa ja ihaile niitä!

Alternanthera reineckii ”Mini” on nimensä mukaisesti miniversio Alternantherasta. Se jää pienemmäksi kooltaan sekä kasvuvauhti on hitaampi. Kahden kuukauden altaassa olon jälkeen kasvi on keskimäärin 5-10cm korkea. Kokonsa puolesta soveltuu nanoaltaaseen tai isomman altaan etuosan kasvistoon. Trimmaamalla latvoja, tarjoamalla riittävästi valoa sekä CO2-lisää kasvista voi saada näyttävän, tiheän, 5-10cm korkean kasvuston.

Tropican luokituksessa se on keskitason vaativa kasvi.

HUOMIOITAVAA POSTITUKSESTA!

Tilaukset jotka sisältävät kasveja lähetämme maanantaista keskiviikkoon. Lähetämme tilauksesi valmistuessa seurantatunnuksen jolla voit seurata paketin kulkua. Takaamme kasvien hyvänä säilymisen paketin saapumispäivään saakka. Emme vastaa kasvien kunnosta jos lähetystä ei ole haettu sen saapumispäivänä.

Lisätiedot

Paino 0.1 kg
Mitat 6 x 6 x 6 cm