Tropica Anubias ’Petite’

8,00 

Varastossa

Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

*** Kylmän vuodenajan vuoksi kasvitilauksiin otettava kertakäyttöinen lämpöpakkaus (1,30€)! Tuotteen löydät Kasvit-osastosta ja tästä linkistä! Yksi pakkaus yhtä tilausta kohden. Lisätarvikkeet-osastolta löydät käyttämättömiä lämpöpakkauksia omaa käyttöä varten.

Anubias sp. ‘Petite’ on Anubiaksesta kehittynyt mutaatio joka on erittäin hidaskasvuinen kasvi. Pysyy pienenä, noin 5cm kokoisena ja 5-10cm levyisenä. Se on hienoimmillaan kiinnitettynä kiviin tai juurakoihin. Muiden anubiaiden tapaan se kiinnitetään siimalla kunnes se kasvattaa pitävät juuret. Tämä kasvi soveltuu erityisen hyvin pieniin akvaarioihin ja minimaisemointiin.

Pottikasvi.

Anubias Petite on Tropican luokituksessa helppohoitoinen kasvi.

HUOMIOITAVAA POSTITUKSESTA!

Kasvien lähetys postissa on turvallista. Kasvit pakataan siten että ne eivät pääse taittumaan tai litistymään. Tilaukset jotka sisältävät kasveja lähetämme maanantaista keskiviikkoon. Lähetämme tilauksesi valmistuessa seurantatunnuksen jolla voit seurata paketin kulkua. Takaamme kasvien hyvänä säilymisen paketin saapumispäivään saakka. Emme vastaa kasvien kunnosta jos lähetystä ei ole haettu sen saapumispäivänä.

Lisätiedot

Paino0.01 kg
Mitat10 × 8 × 8 cm