Ale!

Tropica Aponogeton madagaskariensis 1-2-Grow, Limited edition (Verkkolehti)

12,90  11,60 

Varastossa

Osastot: , , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

*** Kylmän vuodenajan vuoksi kasvitilauksiin otettava kertakäyttöinen lämpöpakkaus (0,75€)! Tuotteen löydät Kasvit-osastosta ja tästä linkistä! Yksi pakkaus yhtä tilausta kohden. Lisätarvikkeet-osastolta löydät käyttämättömiä lämpöpakkauksia omaa käyttöä varten.

Aponogeton madagascariensis on sipulikasvi, nimensä mukaisesti Madagaskarista. Se on erikoisuus kasvitarhoissa ympäri maailman. Kasvin sipuliosa voi olla kokonaan maan alla, kunhan verson kärki on maanpinnan yläpuolella.

Kasvi on vaativa vesiarvojen ja maaperän suhteen, sitä suositellaan yksittäiseksi isoksi kasviksi alueellaan. Kasvi menestyy kun allas on riittävän suuri, vedenvaihdot säännöllisiä ja se saa riittävästi ravinteita.

Verkkolehti kasvaa 25-50cm korkeaksi.

 

  Tropican luokituksessa Aponogeton madagascariensis on hoitovaativuudeltaan keskitason kasvi.

Tropican 1 –  2 – Grow -akvaariokasvit ovat oiva tapa laajentaa omaa kokemusta ja tietämystä eri akvaariokasvien käytöstä. Eri vaativuusasteisiin luokitellut kasvilajit antavat osviittaa siitä missä harrastuksen vaiheessa mitäkin lajiketta uskaltaa kokeilla. Tarjoamme enimmäkseen kasveja joiden kanssa onnistut helposti saamaan uutta ilmettä akvaarioosi! 1-2-Grow -kupissa tulevien kasvien käyttöohje on yksinkertainen:

  1. Poista kasvi kupista ja huuhtele varovasti vedellä
  2. Jaa (halutessasi) kasvi pienempiin osiin.
  3. Istuta akvaarioon. Anna kasvien kasvaa ja ihaile niitä!

 

HUOMIOITAVAA POSTITUKSESTA!

Kasvien lähetys postissa on turvallista. Kasvit pakataan siten että ne eivät pääse taittumaan tai litistymään. Tilaukset jotka sisältävät kasveja lähetämme maanantaista keskiviikkoon. Lähetämme tilauksesi valmistuessa seurantatunnuksen jolla voit seurata paketin kulkua. Takaamme kasvien hyvänä säilymisen paketin saapumispäivään saakka. Emme vastaa kasvien kunnosta jos lähetystä ei ole haettu sen saapumispäivänä.