Tropica, Aquarium soil

19,95 39,95 

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Tropican Aquarium Soil on pohjamateriaali jota voi käyttää jopa kokonaan muiden alusmateriaalien sijasta. Raekoko on 2-3mm joka tekee kasvien istuttamisen helpoksi. Aquarium Soil edesauttaa hyvin kasvien kasvua ja stimuloi kasvien punaisien värien esiintymistä.

Aquarium Soil promotoi hyvää ja aktiivista kasvien kasvua alusta saakka tuoden esiin kasvien punaisien sävyjen esiintymistä. Sen kanssa ei tarvitse käyttää muita alusmateriaaleja. Aquarium Soil on aktiivinen alusmateriaali: Se alentaa veden pH-arvoa noin 6,5:een pitäen sen vakaana. Alussa suositellaan 25%-50% vedenvaihtoja vähintään kahdesti viikossa, ensimmäisten neljän viikon ajan.

Aquarium Soil sopii aloittavalle harrastajalle mutta myös pidempään harrastaneille, jotka haluavat hyvää tulosta kasvien kasvussa ja hoidossa. Pohja-aines on erinomainen sukaravuille.

Aquarium Soilin määrän laskeminen

Tarvittavan määrän pohjamateriaalia saa laskemalla akvaarion pinta-alan ja halutun pohjakerroksen paksuuden mukaan. Kaava on leveys x syvyys x pohjakerroksen paksuus/1000. Esimerkiksi 90 x 60 cm akvaarioon 8cm paksun kerroksen laskukaava olisi:

90 x 60 x 8!1000 = 43,2 L Aquarium Soilia

Laskukaava 32L nanoakvaariolle, jossa mitat 30 x 30 cm ja haluttu pohjakerroksen paksuus 4cm:

30 x 30 x 4/1000 = 3,6L Aquarium Soilia

Laskiessa tulee ottaa huomioon että akvaarion takaosassa kerroksen kannattaa olla paksumpi kuin etuosassa. Lisäksi riittävän paksu kerros tarvitaan että kasvit kykenevät juurtumaan ja kasvamaan pohjaan.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Pakkauskoko

3L 19,95€, 9L 39,95€