Tropica Bucephalandra sp. ’Red’

9,00 

Varastossa

Kuvaus

*** Kylmän vuodenajan vuoksi kasvitilauksiin otettava kertakäyttöinen lämpöpakkaus (1,30€)! Tuotteen löydät Kasvit-osastosta ja tästä linkistä! Yksi pakkaus yhtä tilausta kohden. Lisätarvikkeet-osastolta löydät käyttämättömiä lämpöpakkauksia omaa käyttöä varten.

Punertava versio Bucephalandrassa, tulee kasvipotissa.

Bucephalandrat ja Anubiaat muistuttavat toisiaan paljon ja niitä tulee myös hoitaa samoin. Ne yleensä kasvavat kiinnittyneinä puihin tai kiviin vedessä tai veden läheisyydessä.

Bucephalandra sp. ’Red’ menestyy parhaiten pienemmässä valossa ja se on helppo kasvi ylläpitää. Lehtien väri vaihtelee tummanvihreästä punaruskeaan. Alempiin lehtiin muodostuu usein pieniä valkoisia pilkkuja tai kevyttä sinertävää väriä. Lehtien leveys on noin 2cm ja pituus 4-6cm ja yleensä niiden reunat ovat aaltoilevat.

Kasvin maavartta ei tule peittää istuttaessa. Se johtaa kasvin mätänemiseen.

Tropican luokituksessa Bucephalandra sp. ’Red’ on helppo kasvi.

HUOMIOITAVAA POSTITUKSESTA!

Kasvien lähetys postissa on turvallista. Kasvit pakataan siten että ne eivät pääse taittumaan tai litistymään. Tilaukset jotka sisältävät kasveja lähetämme maanantaista keskiviikkoon. Lähetämme tilauksesi valmistuessa seurantatunnuksen jolla voit seurata paketin kulkua. Takaamme kasvien hyvänä säilymisen paketin saapumispäivään saakka. Emme vastaa kasvien kunnosta jos lähetystä ei ole haettu sen saapumispäivänä.

Lisätiedot

Paino0.01 kg
Mitat10 × 8 × 8 cm