Tropica Bucephalandra ’Wavy Green

9,00 

Varastossa

Kuvaus

*** Kylmän vuodenajan vuoksi kasvitilauksiin otettava kertakäyttöinen lämpöpakkaus (1,30€)! Tuotteen löydät Kasvit-osastosta ja tästä linkistä! Yksi pakkaus yhtä tilausta kohden. Lisätarvikkeet-osastolta löydät käyttämättömiä lämpöpakkauksia omaa käyttöä varten.

Luonnossa Bucephalandra kasvaa usein kivissä ja puun juurissa tai ajopuun paloissa, joissa ja virroissa – se muistuttaa siinä ja hoidon tarpeessa anubiaita.

Bucephalandra ’Wavy Green’on helppo, hidaskasvuinen kasvi joka tyytyy vähäisempään valoon. Kaunis tiivis vaikutelma syntyy siitä että muodostaa sivuversoja trimmaamattakin. Vihreät lehdet ovat noin 2cm leveitä ja 5cm pitkiä, aaltoilevin reunoin. Pieniä valkoisia pilkkuja syntyy syvempiin lehtiin. Kasvin maavartta ei saa peittää istuttaessa, tämä mädättää kasvin.

Pottikasvi.

 

Tropican luokituksessa Bucephalandra ’Wavy Green on helppo kasvi.

HUOMIOITAVAA POSTITUKSESTA!

Kasvien lähetys postissa on turvallista. Kasvit pakataan siten että ne eivät pääse taittumaan tai litistymään. Tilaukset jotka sisältävät kasveja lähetämme maanantaista keskiviikkoon. Lähetämme tilauksesi valmistuessa seurantatunnuksen jolla voit seurata paketin kulkua. Takaamme kasvien hyvänä säilymisen paketin saapumispäivään saakka. Emme vastaa kasvien kunnosta jos lähetystä ei ole haettu sen saapumispäivänä.

Lisätiedot

Paino0.01 kg
Mitat10 × 8 × 8 cm