Tropica, Cryptocoryne crispatula

7,00 

Varastossa

Kuvaus

Eteläisestä Thaimaasta peräisin oleva kasvi on peräisin oloista jossa on paljon kalkkikivivuoria ja sen johdosta todella kova vesi. Muiden cryptocorynoiden tapaan se totuttautuu akvaarion oloihin ennen kuin se alkaa kasvaa kunnolla. Lehdet kasvavat 20cm-60cm korkeiksi ja yksi taimi 15-20cm leveäksi.

Tropican luokituksessa Cryptocoryne crispatula on hoitovaativuudeltaan helppo kasvi.

Tropican 1 –  2 – Grow -akvaariokasvit ovat oiva tapa laajentaa omaa kokemusta ja tietämystä eri akvaariokasvien käytöstä. Eri vaativuusasteisiin luokitellut kasvilajit antavat osviittaa siitä missä harrastuksen vaiheessa mitäkin lajiketta uskaltaa kokeilla. Tarjoamme enimmäkseen kasveja joiden kanssa onnistut helposti saamaan uutta ilmettä akvaarioosi! 1-2-Grow -kupissa tulevien kasvien käyttöohje on yksinkertainen:

  1. Poista kasvi kupista ja huuhtele varovasti vedellä
  2. Jaa (halutessasi) kasvi pienempiin osiin.
  3. Istuta akvaarioon. Anna kasvien kasvaa ja ihaile niitä!

 

HUOMIOITAVAA POSTITUKSESTA!

Kasvien lähetys postissa on turvallista. Kasvit pakataan siten että ne eivät pääse taittumaan tai litistymään. Tilaukset jotka sisältävät kasveja lähetämme maanantaista keskiviikkoon. Lähetämme tilauksesi valmistuessa seurantatunnuksen jolla voit seurata paketin kulkua. Takaamme kasvien hyvänä säilymisen paketin saapumispäivään saakka. Emme vastaa kasvien kunnosta jos lähetystä ei ole haettu sen saapumispäivänä.

Lisätiedot

Paino 0.05 kg
Mitat 10 x 5 x 5 cm