Tropica, Cryptocoryne wendtii ”Green” 1-2-Grow!

7,20 

Varastossa

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Tämä kasvi sopii pieniin akvaarioihin kokonsa puolesta. Se kasvaa 10-15cm korkeaksi, kasvuston ollessa 8-15cm leveä. Jos kasvi kasvaa avoimella alueella sen lehdet makaavat pohjalla. Muiden srilankalaisten cryptocoryneiden tapaan se menestyy ja kasvaa hyvin kovassa vedessä.

Tropican luokituksessa Cryptocoryne wendtii ”Green” on helppohoitoinen kasvi.

Tropican 1 –  2 – Grow -akvaariokasvit ovat oiva tapa laajentaa omaa kokemusta ja tietämystä eri akvaariokasvien käytöstä. Eri vaativuusasteisiin luokitellut kasvilajit antavat osviittaa siitä missä harrastuksen vaiheessa mitäkin lajiketta uskaltaa kokeilla. Tarjoamme enimmäkseen kasveja joiden kanssa onnistut helposti saamaan uutta ilmettä akvaarioosi! 1-2-Grow -kupissa tulevien kasvien käyttöohje on yksinkertainen:

  1. Poista kasvi kupista ja huuhtele varovasti vedellä
  2. Jaa (halutessasi) kasvi pienempiin osiin.
  3. Istuta akvaarioon. Anna kasvien kasvaa ja ihaile niitä!

 

HUOMIOITAVAA POSTITUKSESTA!

Kasvien lähetys postissa on turvallista. Kasvit pakataan siten että ne eivät pääse taittumaan tai litistymään. Tilaukset jotka sisältävät kasveja lähetämme maanantaista keskiviikkoon. Lähetämme tilauksesi valmistuessa seurantatunnuksen jolla voit seurata paketin kulkua. Takaamme kasvien hyvänä säilymisen paketin saapumispäivään saakka. Emme vastaa kasvien kunnosta jos lähetystä ei ole haettu sen saapumispäivänä.

Lisätiedot

Paino0.050 kg
Mitat6 × 6 × 6 cm