Tropica, Echinodorus ’Rosé’

7,50 

Varastossa

Kuvaus

Tämä kaunis kasvi on kahden Echinodoruksen, Horemanii Redin ja Horizontalisin hybridi. Se kasvaa 25-40cm pitkäksi ja 15-25cm leveäksi. Uudet lehdet ovat pinkkejä ja aluksi niissä on punaisen ruskeita pilkkuja. Echinodorus Rosé on muutoin helppohoitoinen kasvi, ravinteikas pohjamateriaali on eduksi kasvin kasvulle ja siten lannoitus suositeltavaa.

 

Tropican luokituksessa Echinodorus ”Rosé” on helppohoitoinen kasvi.

Tropican 1 –  2 – Grow -akvaariokasvit ovat oiva tapa laajentaa omaa kokemusta ja tietämystä eri akvaariokasvien käytöstä. Eri vaativuusasteisiin luokitellut kasvilajit antavat osviittaa siitä missä harrastuksen vaiheessa mitäkin lajiketta uskaltaa kokeilla. Tarjoamme enimmäkseen kasveja joiden kanssa onnistut helposti saamaan uutta ilmettä akvaarioosi! 1-2-Grow -kupissa tulevien kasvien käyttöohje on yksinkertainen:

  1. Poista kasvi kupista ja huuhtele varovasti vedellä
  2. Jaa (halutessasi) kasvi pienempiin osiin.
  3. Istuta akvaarioon. Anna kasvien kasvaa ja ihaile niitä!

 

HUOMIOITAVAA POSTITUKSESTA!

Kasvien lähetys postissa on turvallista. Kasvit pakataan siten että ne eivät pääse taittumaan tai litistymään. Tilaukset jotka sisältävät kasveja lähetämme maanantaista keskiviikkoon. Lähetämme tilauksesi valmistuessa seurantatunnuksen jolla voit seurata paketin kulkua. Takaamme kasvien hyvänä säilymisen paketin saapumispäivään saakka. Emme vastaa kasvien kunnosta jos lähetystä ei ole haettu sen saapumispäivänä.

 

Lisätiedot

Paino 0.2 kg
Mitat 15 x 5 x 5 cm