Tropica, Eleocharis acicularis ’Mini’ 1-2-Grow!

7,20 

Varastossa

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

 

Eleocharis acicularis ’mini’ kasvaa matalampana kuin tavallinen Eleocharis parvula. Kasvi on yksi luotettavimmista mattokasveista, mattomaisen kasvuston saa aikaan istuttamalla pieniä rykelmiä toisistaan erileen. Kasvin levitessä mattomainen kokonaisuus muodostuu. Kasvi vaatii vain vähän huoltoa, kuitenkin valaistusolosuhteet ovat tärkeät tiiviin, kompaktin kasvun mahdollistamiseksi.

 

Tropican luokituksessa Eleocharis acicularis ’Mini’ on hoitovaativuudeltaan keskitason kasvi. Hyvä valaistus ja hiilidioksidilisä edesauttavat kasvin menestymistä.

Tropican 1 –  2 – Grow -akvaariokasvit ovat oiva tapa laajentaa omaa kokemusta ja tietämystä eri akvaariokasvien käytöstä. Eri vaativuusasteisiin luokitellut kasvilajit antavat osviittaa siitä missä harrastuksen vaiheessa mitäkin lajiketta uskaltaa kokeilla. Tarjoamme enimmäkseen kasveja joiden kanssa onnistut helposti saamaan uutta ilmettä akvaarioosi! 1-2-Grow -kupissa tulevien kasvien käyttöohje on yksinkertainen:

  1. Poista kasvi kupista ja huuhtele varovasti vedellä
  2. Jaa (halutessasi) kasvi pienempiin osiin.
  3. Istuta akvaarioon. Anna kasvien kasvaa ja ihaile niitä!

 

HUOMIOITAVAA POSTITUKSESTA!

Kasvien lähetys postissa on turvallista. Kasvit pakataan siten että ne eivät pääse taittumaan tai litistymään. Tilaukset jotka sisältävät kasveja lähetämme maanantaista keskiviikkoon. Lähetämme tilauksesi valmistuessa seurantatunnuksen jolla voit seurata paketin kulkua. Takaamme kasvien hyvänä säilymisen paketin saapumispäivään saakka. Emme vastaa kasvien kunnosta jos lähetystä ei ole haettu sen saapumispäivänä.

Lisätiedot

Paino 0.01 kg
Mitat 7 × 6 × 6 cm