Tropica Helanthium ’Quadricostatus’ 1-2-Grow!

7,20 

Varastossa

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Helanthium ‘Quadricostatus’ on peräisin Etelä-Amerikasta. Se kasvattaa 10-15cm pitkiä, vaalean vihreitä lehtiä. Kasvi on kauneimmillaan kun se istutetaan ryhmittäin, jokaisen kasvin kasvaessa 15-20cm leveäksi. Hyvissä olosuhteissa kasvi voi kasvattaa versoja pohjaa pitkin. Jos lehdet alkavat kasvaa oikein vaalean vihreänä, on se merkki mikroravinteiden puutoksesta.

Kasvin nimestä on ollut epäselvyyksiä ja sitä on myyty myös nimellä Echinodorus bolivianus var. magdalenensis. Aiemmin kasvi on tunnettu nimellä Echinodorus ’Quadricostatus’.

Tropican luokituksessa Helanthium ’Quadricostatus’ on helppohoitoinen kasvi.

Tropican 1 –  2 – Grow -akvaariokasvit ovat oiva tapa laajentaa omaa kokemusta ja tietämystä eri akvaariokasvien käytöstä. Eri vaativuusasteisiin luokitellut kasvilajit antavat osviittaa siitä missä harrastuksen vaiheessa mitäkin lajiketta uskaltaa kokeilla. Tarjoamme enimmäkseen kasveja joiden kanssa onnistut helposti saamaan uutta ilmettä akvaarioosi! 1-2-Grow -kupissa tulevien kasvien käyttöohje on yksinkertainen:

  1. Poista kasvi kupista ja huuhtele varovasti vedellä
  2. Jaa (halutessasi) kasvi pienempiin osiin.
  3. Istuta akvaarioon. Anna kasvien kasvaa ja ihaile niitä!

 

HUOMIOITAVAA POSTITUKSESTA!

Tilaukset jotka sisältävät kasveja lähetämme maanantaista keskiviikkoon. Lähetämme tilauksesi valmistuessa seurantatunnuksen jolla voit seurata paketin kulkua. Takaamme kasvien hyvänä säilymisen paketin saapumispäivään saakka. Emme vastaa kasvien kunnosta jos lähetystä ei ole haettu sen saapumispäivänä.

Lisätiedot

Paino 0.01 kg
Mitat 7 × 6 × 6 cm