Tropica, Heteranthera zosterifolia 1-2-Grow!

7,20 

Varastossa

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Heteranthera zosterifolia on peräisin Etelä-Amerikasta. Se on hieno kasvi joka muodostaa nopeasti puskamaisen kasvuston. Sen varret kasvavat 30-50cm korkeiksi ja 6-12cm leveiksi. Hyvässä valaistuksessa kasvu on nopeaa ja kasvi vaatii trimmausta että alimmat lehdet eivät jää ilman valoa. Kasvi voi muodostaa juuria pitkin vartta. Avoimessa akvaariossa se muodostaa pieniä sinisiä kukkia jos varren antaa kasvaa pintaan saakka.

*** Kylmän vuodenajan vuoksi kasvitilauksiin otettava kertakäyttöinen lämpöpakkaus (1,30€)! Tuotteen löydät Kasvit-osastosta ja tästä linkistä! Yksi pakkaus yhtä tilausta kohden. Lisätarvikkeet-osastolta löydät käyttämättömiä lämpöpakkauksia omaa käyttöä varten.

Tropican luokituksessa Heteranthera zosterifolia on helppohoitoinen kasvi.

Tropican 1 –  2 – Grow -akvaariokasvit ovat oiva tapa laajentaa omaa kokemusta ja tietämystä eri akvaariokasvien käytöstä. Eri vaativuusasteisiin luokitellut kasvilajit antavat osviittaa siitä missä harrastuksen vaiheessa mitäkin lajiketta uskaltaa kokeilla. Tarjoamme enimmäkseen kasveja joiden kanssa onnistut helposti saamaan uutta ilmettä akvaarioosi! 1-2-Grow -kupissa tulevien kasvien käyttöohje on yksinkertainen:

  1. Poista kasvi kupista ja huuhtele varovasti vedellä
  2. Jaa (halutessasi) kasvi pienempiin osiin.
  3. Istuta akvaarioon. Anna kasvien kasvaa ja ihaile niitä!

 

HUOMIOITAVAA POSTITUKSESTA!

Tilaukset jotka sisältävät kasveja lähetämme maanantaista keskiviikkoon. Lähetämme tilauksesi valmistuessa seurantatunnuksen jolla voit seurata paketin kulkua. Takaamme kasvien hyvänä säilymisen paketin saapumispäivään saakka. Emme vastaa kasvien kunnosta jos lähetystä ei ole haettu sen saapumispäivänä.

Lisätiedot

Paino0.01 kg
Mitat7 × 6 × 6 cm