Tropica, Hydrocotyle tripartita

7,00 

Varastossa

Kuvaus

Hydrocotyle tripartita, tarkemmin yksi sen lajike Hydrocotyle sp. ”Japan” on alunperin kotoisin Kaakkois-Aasiasta.

Lajikkeelle ominaista on nopea ja tiivis kasvu sekä pienet voimakkaan vihreät lehdet. Kasvi kasvaa mattomaiseksi, 5-10cm korkeaksi. Kasvua voi ohjata tiiviimmäksi painamalla mattoa kämmenellä matalammaksi aina akvaarion hoidon yhteydessä. Hyvässä valaistuksessa matala, tiivis kasvu on helpompi saavuttaa.

*** Kylmän vuodenajan vuoksi kasvitilauksiin otettava kertakäyttöinen lämpöpakkaus (1,30€)! Tuotteen löydät Kasvit-osastosta ja tästä linkistä! Yksi pakkaus yhtä tilausta kohden. Lisätarvikkeet-osastolta löydät käyttämättömiä lämpöpakkauksia omaa käyttöä varten.

Tropican luokituksessa Hydrocotyle tripartita on keskivaikea kasvi.

Tropican 1 –  2 – Grow -akvaariokasvit ovat oiva tapa laajentaa omaa kokemusta ja tietämystä eri akvaariokasvien käytöstä. Eri vaativuusasteisiin luokitellut kasvilajit antavat osviittaa siitä missä harrastuksen vaiheessa mitäkin lajiketta uskaltaa kokeilla. Tarjoamme enimmäkseen kasveja joiden kanssa onnistut helposti saamaan uutta ilmettä akvaarioosi! 1-2-Grow -kupissa tulevien kasvien käyttöohje on yksinkertainen:

  1. Poista kasvi kupista ja huuhtele varovasti vedellä
  2. Jaa (halutessasi) kasvi pienempiin osiin.
  3. Istuta akvaarioon. Anna kasvien kasvaa ja ihaile niitä!

 

HUOMIOITAVAA POSTITUKSESTA!

Tilaukset jotka sisältävät kasveja lähetämme maanantaista keskiviikkoon. Lähetämme tilauksesi valmistuessa seurantatunnuksen jolla voit seurata paketin kulkua. Takaamme kasvien hyvänä säilymisen paketin saapumispäivään saakka. Emme vastaa kasvien kunnosta jos lähetystä ei ole haettu sen saapumispäivänä.

Lisätiedot

Paino0.01 kg
Mitat7 × 6 × 6 cm