Ale!

Tropica, Hygrophila pinnatifida 1-2-Grow! (Sulkavesitähdikki)

7,20  6,50 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): hygropinna Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Hygrophila pinnatifida on peräisin Intiasta. Sen lehdet ovat päältä laikukkaan ruskeita ja lehden alapinnat viininpunaisen sävyisiä. Se versoo sivusuuntaisesti, ja mikäli haluaa ylläpitää kompaktin ja viehättävän kasvun, sitä tulisi typistää korkeussuunnassa. Sivusuuntaiset versot tarttuvat helposti kiviin ja puuhun. Kasvu on keskinkertaista, kasvi kasvaa 15-40cm korkeaksi ja 10-20cm leveäksi. Kasvin väritys pääsee edukseen kun sitä istuttaa pieniin ryhmittymiin, vaaleaa / yksinkertaista taustaa vasten.

Voimakas valaistus auttaa kasvia pysymään kompaktina.

Tropican luokituksessa Hygrophila pinnatifida on keskivaikea kasvi.

Tropican 1 –  2 – Grow -akvaariokasvit ovat oiva tapa laajentaa omaa kokemusta ja tietämystä eri akvaariokasvien käytöstä. Eri vaativuusasteisiin luokitellut kasvilajit antavat osviittaa siitä missä harrastuksen vaiheessa mitäkin lajiketta uskaltaa kokeilla. Tarjoamme enimmäkseen kasveja joiden kanssa onnistut helposti saamaan uutta ilmettä akvaarioosi! 1-2-Grow -kupissa tulevien kasvien käyttöohje on yksinkertainen:

  1. Poista kasvi kupista ja huuhtele varovasti vedellä
  2. Jaa (halutessasi) kasvi pienempiin osiin.
  3. Istuta akvaarioon. Anna kasvien kasvaa ja ihaile niitä!

 

HUOMIOITAVAA POSTITUKSESTA!

Tilaukset jotka sisältävät kasveja lähetämme maanantaista keskiviikkoon. Lähetämme tilauksesi valmistuessa seurantatunnuksen jolla voit seurata paketin kulkua. Takaamme kasvien hyvänä säilymisen paketin saapumispäivään saakka. Emme vastaa kasvien kunnosta jos lähetystä ei ole haettu sen saapumispäivänä.

Lisätiedot

Paino 0.1 kg
Mitat 6 × 6 × 6 cm