Tropica, Lilaeopsis brasiliensis Blister

5,90 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): lilaeopsis-1 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Lilaeopsis brasiliensis voi kasvaa tiiviisti ja kauniisti, ”kompaktisti” mutta vain kun valaistusolosuhteet ovat hyvät voidaan saavuttaa ruohomainen kasvu. Ruohomaista leviämistä voidaan avittaa jakamalla purkin kasvi kahdeksaan osaan ja istuttamalla ne parin sentin päähän toisistaan. Kasvi kasvaa n. 4-7cm korkuiseksi. Keskimäärin sen koko 2 kuukauden jälkeen on 3-5+ cm. Kasvia voidaan käyttää jopa murtovedessä, myös lammissa se menestyy. Lilaeopsis tulee kuitenkin sijoittaa niin että se ei ole muiden kasvien varjostama.

Tropican luokituksessa Lilaeopsis brasiliensis on helppo kasvi.

Tropican blister-pakkaukset ovat kuin altaasta myytäviä ruukkukasveja, mutta kasvit tulevat tyylikkäissä yksittäispakatuissa hengittävissä ja kosteuden sisällä pitävissä pakkauksissa. Kasvit pysyvät tuoreena pakkauksessa pitkään.

 

HUOMIOITAVAA POSTITUKSESTA!

Tilaukset jotka sisältävät kasveja lähetämme maanantaista keskiviikkoon. Lähetämme tilauksesi valmistuessa seurantatunnuksen jolla voit seurata paketin kulkua. Takaamme kasvien hyvänä säilymisen paketin saapumispäivään saakka. Emme vastaa kasvien kunnosta jos lähetystä ei ole haettu sen saapumispäivänä.

Lisätiedot

Paino 0.1 kg
Mitat 6 × 6 × 6 cm