Tropica, Marsilea crenata 1-2-Grow!

7,20 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): marsilea Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

*** Kylmän vuodenajan vuoksi kasvitilauksiin otettava kertakäyttöinen lämpöpakkaus (1,30€)! Tuotteen löydät Kasvit-osastosta ja tästä linkistä! Yksi pakkaus yhtä tilausta kohden. Lisätarvikkeet-osastolta löydät käyttämättömiä lämpöpakkauksia omaa käyttöä varten.

Tämä pieni saniaiskasvi on peräisin Aasiasta jossa se usein kasvaa riisipelloilla. Sen lehdet ovat pieniä, harvoin 0,5cm leveämpiä. Kasvi on kestävä ja pärjää korkeissa lämpötiloissa sekä pienemmässäkin valossa vaikka kunnon valaistus toki tukee sen hyvinvointia. Kasvi istutetaan pienissä rykelmissä, joista se leviää haaroittumalla. Kasvi kasvaa 1-3cm tiiviiksi matoksi joka juurtuu alusmateriaaliin hyvin kiinni.

 

Tropican luokituksessa Marsilea crenata on keskitason vaativa kasvi. Se menestyy hiilidioksidilisällä ja pärjää pienemmälläkin valolla vaikka kunnon valaistus onkin sille hyödyllisempi.

Tropican 1 –  2 – Grow -akvaariokasvit ovat oiva tapa laajentaa omaa kokemusta ja tietämystä eri akvaariokasvien käytöstä. Eri vaativuusasteisiin luokitellut kasvilajit antavat osviittaa siitä missä harrastuksen vaiheessa mitäkin lajiketta uskaltaa kokeilla. Tarjoamme enimmäkseen kasveja joiden kanssa onnistut helposti saamaan uutta ilmettä akvaarioosi! 1-2-Grow -kupissa tulevien kasvien käyttöohje on yksinkertainen:

  1. Poista kasvi kupista ja huuhtele varovasti vedellä
  2. Jaa (halutessasi) kasvi pienempiin osiin.
  3. Istuta akvaarioon. Anna kasvien kasvaa ja ihaile niitä!

 

HUOMIOITAVAA POSTITUKSESTA!

Kasvien lähetys postissa on turvallista. Kasvit pakataan siten että ne eivät pääse taittumaan tai litistymään. Tilaukset jotka sisältävät kasveja lähetämme maanantaista keskiviikkoon. Lähetämme tilauksesi valmistuessa seurantatunnuksen jolla voit seurata paketin kulkua. Takaamme kasvien hyvänä säilymisen paketin saapumispäivään saakka. Emme vastaa kasvien kunnosta jos lähetystä ei ole haettu sen saapumispäivänä.

Lisätiedot

Paino 0.1 kg
Mitat 6 × 6 × 5 cm